Спеціалісти проєкту «Сімейні молочні ферми» започаткували виробництво крафтових молокопродуктів на промисловій фермі

Відомо, що в змаганні за прибутковість перемогу отримує виробництво продукту, а не сировини.

Настав час, вирішили спеціалісти проєкту «Сімейні молочні ферми» і започаткували на промисловій фермі виробництво крафтових молокопродуктів.

За допомогою інвесторів було придбане обладнання, потужність переробки якого становить 800л молока в день.

Вчора і сьогодні за допомогою професійного технолога-сировара відбулась варка першої партії сиру.

Сподіваємось, що «перший млинець» не вийде комом. Але, якщо так і станеться, це буде лише приводом відшліфувати виробничі процеси і отримати найякісніший продукт. І найулюбленіший для споживача.

Вироблятимуться різні види крафтових молокопродуктів - сметана, масло, сири, йогурти.

Для початку продукти будуть постачатись підприємцям області для подальшого використання в кулінарії, пекарнях, ресторанах.

Перший час молокопродукти будуть вироблятись під торговою маркою Сімейні молочні ферми. Проте роздумуємо над створенням власного бренду, який об’єднає всі крафтові молочні продукти з ферм-учасниць проекту Сімейні молочні ферми.

Напишіть, яку б назву для крафтових молочних продуктів ви запропонували?

Пам’ятаємо, що крафт це завжди натуральна сировина, притаманна невеликим партіям найкраща якість і трендові рецепти приготування.

Джерело: https://www.facebook.com