На Миколаївщині ферма «Устриці Скіфії» відновила роботу і запрошує на екскурсії

Фермерське господарство на Миколаївщині «Устриці Скіфії» відновило роботу і запрошує всіх охочих скуштувати устриць.

Про це повідомили у пресслужбі компанії на фейсбук-сторінці.

Відомо, що через війну ферма призупинила приймати відвідувачів на початку березня. Тепер вона відчинена щодня і запрошує охочих поласувати устрицями.

«Ми знаємо, що в змозі покращити настрій навіть у такій непростій ситуації. Не соромтеся насолоджуватися життям – це нормально», – йдеться у зверненні компанії до клієнтів.

Ферма працює щодня з 10:00-20:00. Розміщена у с. Українка на Миколаївщині.

До війни за обсягами споживання устриць Україна входила до п’ятірки європейських країн-лідерів.

 

Про устричну ферму на Миколаївщині

 

Заснував ферму юрист за фахом Андрій Пігулевський.  Киянин, він залишив столицю заради улюбленої справи. Досвіду Андрій Пігулевський набирався у Франції, ця країна підкорила його своїм підходом до роботи. Особливими перевагами своїх устриць Андрій Пігулевський називає свіжість, адже їх доставляють дуже швидко, на відміну від закордонних.

Свіжі устриці мають цікавий післясмак — мікс огірка з кавуном. Цей смак вдається зберігати завдяки чистій лиманській воді.

Джерело: https://shotam.info